Sådan kan du udsmykke børneværelset

Mangler du noget nyt til børneværelset, for at gøre det mere unikt og specielt? Der er mange forskellige måder man kan forny børneværelset på. Man kan skifte møblerne ud, male væggen eller rykke om. Man kan også forny værelset ved at søge inspiration i wallstickers til børn. Wallstickers er en nem måde at udsmykke børneværelset på og kræver hverken at man borer hul i væggen eller maler.

Flotte og unikke wallstickers til børn

Der findes mange forskellige slags udsmykninger til børneværelset. Du kan blandt andet finde en masse slags wallstickers til børn. De er også nemme at fjerne fra væggen igen da de, som navnet hentyder til, er et klistermærke til væggen. Derfor kan de nemt tages af igen, uden at ødelægge væggen eller tapetet. Wallstickers til børn skaber glæde og et æstetisk udtryk på børneværelset.

Forskellige typer af wallstickers

Når du har besluttet dig for, at wallstickers til børn er hvad der kan fornye børneværelset, skal du her overveje, hvilken type det skal være. Der er de praktiske, de lærende, de smukke, de sjove og de æstetiske. Der findes både til drenge og piger og som passer til flere forskellige aldersgrupper. En wallsticker kan sagtens have flere praktiske funktioner end bare den æstetiske funktion.

Der findes en wallsticker til alle

Barndommen er kort og de små vokser hurtigt. Ønsker du derfor at følge og dokumentere højden på dit barn og eventuelle søskende, kan du også finde en højdemåler wallsticker. Sådan kan du nemt holde øje med den hurtige udvikling dine børn går igennem.

En anden tro følgesvend gennem barndommen er selvfølgelig alle de klassiske børnesange. Børn bruger børnesange til at finde tryghed og til at søge ro. Du kan finde flere forskellige børnesange i en wallsticker udgave. Så sørger I for, altid at have yndlingssangen tæt på. Ønsker du blot en wallsticker der pynter og udsmykker børneværelset, er der også et stort udvalg inden for disse. Der findes alt fra flotte biler til smukke træer og blomster som kan pryde væggene i børneværelset.

Leg og læring i ét

De lærende wallstickers til børn, hitter især på børneværelset. Et dem der hitter, er det helt klassiske, danske alfabet. Med denne wallsticker kan du lære dit barn alfabetet fra start til ende – dernæst er det muligt at lære barnet at stave til nogle simple ord. Barnet vil også ubevidst kigge på alfabetet og lære automatisk, da det hele tiden er synligt på dit barn værelse. En anden form for lærende wallstickers til børn er verdenskortet med dyr på. Her kan dit barn både lære noget om, hvordan verdenskortet ser ud og, hvilke kontinenter der findes i verden. Barnet kan få en sjov forsmag på læren om geografi. Derudover kan dit barn også lære lidt om de mange dyr der findes rundt omkring i verden. Endnu en lærende slags wallsticker, er de temabaserede wallstickers til børn. Her er der blandt andet et transporttema, hvor dit barn kan lære om de forskellige transportmidler der findes.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *